fbpx

UNIC Choc Tubb


Translate to English

UNIC Choc Tubb merupakan gabungan coklat premium bersama baby cocoa crunch yang rangup. Kudapan viral untuk anda sekeluarga serta mudah dibawa ke mana-mana sahaja.

UNIC CHOC TUBB dihiasi dengan BABY COCOA CRUNCH yang rangup dan disaluti dengan COKLAT PREMIUM yang membuatkan rasa keenakan UNIC CHOC TUBB lebih luar biasa . Dengan gabungan BABY COCOA CRUNCH & COKLAT PREMIUM ini, ia akan menjadikan UNIC CHOC TUBB sebagai pilihan tepat dengan memenuhi citarasa semua orang kerana ianya senang dimakan dengan buka penutupnya, gaul dan terus makan. Produk ini telah mendapat sambutan yang hebat dengan pengeluaran produk hampir mencecah 10,000 Tubb dalam masa 30 hari sejak dilancarkan pada bulan yang pertama.Ramuan Utama dan Kelebihan UNIC Choc Tubb


Mengapa Perlu Memilih UNIC Choc Tubb

  • Menggunakan coklat jenama PREMIUM bukan coklat biasa tanpa jenama yang dijual banyak dipasaran.
  • Tidak berminyak (cair) kerana penggunaan minyak yang banyak untuk menambahkan kuantiti coklat yang dicairkan dari coklat bar.
  • Kualiti Baby Cocoa Crunch dari kualiti premium memberikan kerangupan yang terbaik dan amat diminati bila dinikmati.
  • Salutan coklat pada baby Cocoa Crunch yang sekata dan sebati menghasilkan kenikmatan yang sukar ditukar ganti untuk setiap gigitan dan kudapan anda.
  • Bekas yang berkualiti penggunaan TUB plastic yang tahan pecah dan lembut boleh dipicit-picit untuk meleraikan gumpalan-gumpulan Cocoa Crunch.
  • Rasanya yang kurang manis tetapi sedap sesangat menjadikan ia amat diminati oleh mereka yang tidak suka makanan yang manis.
  • Tub plastik yang cantik dan istimewa ini juga boleh diguna pakai semula untuk dijadikan sebagai bekas stationary di meja pejabat anda dan sebagainya.

Official Video UNIC Choc Tubb


Feedback daripada artis-artis mengenai UNIC Choc Tubb

 

 


Design Baju UNIC Choc Tubb

Design Baju UCT Depan

Depan

Design Baju UCT Belakang

Belakang


Testimonial UNIC Choc Tubb

Rasa yang coklat yang sedap

Sedap dan tidak terlalu manis. Tekstur bagi "Baby Cocoa Crunch" yang rangup

Rasa coklat yang sangat sedap dan lain daripada lain

Coklat yang padat dan sedap

Rasa yang rangup dan tidak telalu manis. Pengguna dari Brunei juga turut memberi maklum balas yang positif terhadap UNIC Choc Tubb


Aktiviti Mengeksport


UNIC Choc Tubb di Pasaraya Brunei


Sumbangan ke Pusat Kuarintin MAEPS, SERDANG


Print