Kismis Munif: Kismis Minda Genius

Kismis merupakan makanan Sunnah, kismis merupakan buah anggur yang telah dikeringkan dan telah terbukti khasiatnya untuk kesihatan fizijkal dan mental pemakanannya. Ia mengandungi kalsium, zat besi, kalium, vitamin c dan B6, serta folat. Folat yang berfungsi memelihara sistem saraf, membina tulang dan gigi yang sihat, mengekalkan tekanan darah, membantu pembentukan kolagen dan penyerapan zat besi ke dalam badan, membantu penukaran karbohidrat kepada tenaga serta membentuk sel-sel darah merah. Kismis juga membekalkan tenaga yang seimbang dan melancarkan peredaran darah ke seluruh tubuh termasuklah otak untuk menggalakkan keupayaan minda, sekaligus meningkatkan daya tumpuan serta ingatan.


 Antara Kelebihan Kismis :

  • Melindungi hati.
  • Memperbaiki sirkulasi (termasuk bagi kondisi seperti varicose veins, bengkak, lebam (bruise) dan kabur pandangan.
  • Melawaskan pembuangan air besar.
  • Memperbaiki tona dan keanjalan kulit.
  • Membantu pelajar meningkatkan memori dan hafalan (mengikut tradisi perubatan islam).
  • Melawan bakteria mulut yang menyebabkan pereputan gigi.

Kismis Minda Genius Munif Hijjaz 

Kismis Munif (Kismis Minda Genius) telah dibacakan dengan ayat suci Al-Quran terpilih sebagai ikhtiar untuk mendapatkan keberkatan. Kismis Munif menggunakan berkualiti dan terbaik. 

Cara Pengambilan Kismis Munif


Harga Kismis Munif: Kismis Minda Genius

Munif Kismis

250 gram per botol

SemenanjungSabah/Sarawak
Harga RM 18.00 RM 21.00


Dapatkan Kismis Munif Sekarang!!

Jika anda ingin membeli Kismis Minda Genius ini, terus sahaja membuat order dengan HOTLINE whatsApp Munif Hijjaz Marketing Sdn Bhd untuk membuat tempahan. Anda boleh dapatkan stok daripada wakil kami yang berhampiran dengan anda atau (jika tiada wakil berhampiran anda) kami dari HQ Munif Hijjaz Marketing Sdn Bhd akan menguruskan permintaan anda yang akan dihantar terus kepada anda. 

 

Testimonial "Kismis Munif"