fbpx

Deglet Nour (Kurma Tangkai) Algeria


Untuk tahun 2022 ini kami membuat inovasi terbaru kurma Deglet Nour (kurma tangkai) dengan packaging lebih eksklusif menggunakan printed Pouch bag.

Kurma Deglet Nour sinonim sejak dari dulu menggunakan kotak kertas atau bekas plastik. Dengan innovasi baru ini, ia mampu menarik lebih perhatian untuk pelanggan teruja untuk membelinya.

Kami menggunakan buah kurma yang lerai (loose) dalam pembungkusan ini. Mudah untuk kami memilih buah yang berkualiti dan cantik untuk dimasukkan ke dalam pouch bag ini.

Kurma Deglet Nour (kurma tangkai) ini antara kurma yang terbaik sebab mempunyai rasa yang amat berlainan dari kurma yang lain.

Ia lebih "crunchy" memang sedap rangup bila dikunyah. Rasanya lemak-lemak tidak terlalu manis seperti kurma lain yang manis sangat membuatkan kita hanya mampu makan sebiji dua sahaja pada satu-satu masa.

Bukan sahaja kurma ini mampu dimakan banyak berterusan kesedapan ianya juga kurma paling mampu beli kerana harganya yang amat murah dibandingkan dengan kurma-kurma lain lain.

Percayalah..jika anda duduk sambil buat kerja sambil makan kurma ini anda mampu habiskan sebekas mengunyah tanpa anda sedari..


*Untuk Makluman, Munif Hijjaz Deglet Nour (Kurma Tangkai) sudah ketiadaan stok.

Print