COKLAT KURMA TIRAMISU bersama Kacang Badam

Coklat Kurma Tiramisu Almond ini adalah antara produk baru keluaran Munif Hijjaz Marketing Sdn Bhd. Ia mewah dengan rasa coklat yang enak serta berinti padat dengan kurma dan badam. Malah, ia diselaputi dengan tiramisu untuk memakmurkan lagi rasa coklat tersebut. Coklat Kurma eksklusif, premium dan berkualiti yang di import khas dari timur tengah.

Coklat Kurma ini menepati citarasa untuk pelbagai kategori umur dan boleh dimakan begitu sahaja. Sama ada sebagai snek pada waktu lapang, pulang bekerja, sarapan pagi, atau pembuka selera semasa berbuka puasa atau bersahur. Coklat Kurma ini dipercayai mampu untuk memberi tenaga sepanjang hari kepada yang berpuasa.


 Harga Coklat Kurma Tiramisu Almond

Harga Coklat Kurma Tiramisu Almond

Harga Coklat Kurma Tiramisu Almond

 • 1 Pek Coklat Kurma Tiramisu Almond = ± 480 g
 • Semenanjung (SM) Sabah Sarawak (SS)
  Harga PasaranRM 36.00RM 38.00
  Harga AhliRM 34.00RM 36.00
  Rebate Belian Ahli RM -1.00 RM -1.00

  1 Pek jualan Coklat Kurma Tiramisu Almond (berat bersih ±480g) terdiri daripada 30 pek mudah dibawa yang boleh dijual secara loose.

  *PERCUMA penghantaran seluruh Malaysia untuk waktu terhad !!

  Promosi Set COMBO Coklat Kurma Tiramisu Almond

  Promosi Set COMBO Coklat Kurma Tiramisu Almond

  Kami menawarkan promosi PELANCARAN Coklat Kurma Tiramisu Almond dengan harga RM48* (semenanjung) dan RM52* (sabah & sarawak);

  *PERCUMA penghantaran seluruh Malaysia untuk waktu terhad !!


   Kami juga mencadangkan anda untuk berniaga dengan KEUNTUNGAN hampir 213% iaitu melalu jualan secara runcit (loose) Coklat Kurma Tiramisu Almond dengan harga RM1.20 – RM1.50.

  Kami boleh katakan jika anda dah rasa nanti coklat kurma ni, beli 1 pek memang tak cukup punya. Jika bawa ke pejabat dan tunjuk  pada rakan sepejabat atau adik beradik memang confirm mereka nak beli juga. Anda boleh jual pada mereka dan dapat untung RM7.00 untuk setiap pek Coklat Kurma Tiramisu Almond. Stok kami sangat terhad. Oleh itu, pastikan anda membuat pembelian awal.

     Ingin mendapatkannya?

  Hubungi kami segera KERANA stok adalah TERHAD.

  SIAPA CEPAT DIA DAPAT.